Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Svatba Eva a David - bílo-fialový srdíčkový

0.0
Svatba Eva a David - bílo-fialový srdíčkový

Potřebné ingredience

Váha: 10 260g Spodní patro: světlý korpus, pribináčkový krém s jahodami Prostřední patro: světlý korpus, extra čokoládový krém s višňovým podkladem Vrchní patro : světlý korpus, vanilkový krém s jahodami. Potah a modelace smartflex Velvet.

Postup přípravy

***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zuzikk 28. 9. 2015, 22:36
Marusko co mas za extra cokoladovy krem?? Mam moooc rada coko ,-). Dekuji
bekorka 29. 9. 2015, 7:17
@Zuzikk V podstatě se jednalo o Granache z vysokoprocentní hořké čokolády vyšlehané s trochou másla. Poměr nevím, bylo to od oka. Chtěli máslový čokoládový krém. No, másla tam moc nebylo, ale spokojenost ve finále byla.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie