(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Svatba Eva a David - bílo-fialový srdíčkový
Potřebné ingredience
Váha: 10 260g Spodní patro: světlý korpus, pribináčkový krém s jahodami Prostřední patro: světlý korpus, extra čokoládový krém s višňovým podkladem Vrchní patro : světlý korpus, vanilkový krém s jahodami. Potah a modelace smartflex Velvet.
Postup přípravy
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zuzikk
(upraveno)
28. 9. 2015, 22:36
Marusko co mas za extra cokoladovy krem?? Mam moooc rada coko . Dekuji
bekorka
(upraveno)
29. 9. 2015, 7:17
@Zuzikk
V podstatě se jednalo o Granache z vysokoprocentní hořké čokolády vyšlehané s trochou másla. Poměr nevím, bylo to od oka. Chtěli máslový čokoládový krém. No, másla tam moc nebylo, ale spokojenost ve finále byla.